UTD Reklameprodusenten

Vi er en totalleverandør av reklamemateriell med tilhørende tjenester som design, montering, prosjektledelse og digitale tjenester med sosiale medier og nettsider. Vi er kjent for høy presisjon, rask levering, kvalitet og påtar oss alt fra små daglige ordrer til større prosjekter og totalentrepriser innen skilting, dekor, trykksaker og digitale displays.

Med underavdelinger er vi 16 ansatte og omsetter nå for rundt 25MNOK eks. mva. UTD Reklameprodusenten har røtter i Larvik langt tilbake i tid. Oppkjøpet av Løkka Grafisk ga en historie tilbake til 1930-tallet, mens skiltselskapet UTD Skilt & Reklame ble stiftet på slutten av 1980-tallet.

Med oppkjøpet av NorDekor i 2014 og Vibryross Kommunikasjon AS i 2019 skal kundene være trygge på at det er et solid selskap med bred og god kompetanse.

Faste kontaktpersoner med døgnkontakt. På denne måten vil dere til enhver tid få løpende svar på deres henvendelser og ikke miste verdifull tid under tidkrevende prosjekter.

Direkte kontakt mellom designere og produksjon i samme hus. Dette medfører mye spart tid og enda raskere levering.

Flere daglige transport- og leveringsløsninger til hele landet.

Produksjonsskift 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Dette gjør at vi leverer på meget kort tid og deres prosjekter stopper ikke opp.

• Muligheter for egen webportal for bestillinger. Vi lager unike innlogginger som gjør at dere kan spore tidligere bestillinger til den enkelte ansatte og prosjekt. Her ser man også ordrehistorikk.

Vår satsing har vært å levere rimelig skilt & reklame til hele Norge.
Med kvalitet og pris i fokus. Vi bygger videre på interne oppgraderinger
og utvikling, med en topp moderne maskinpark og næringsbygg
spesialtilpasset våre behov.


UTD Reklameprodusenten - Gasellebedrift 2014- 2017

Med underavdelinger er vi ca. 16 ansatte
og omsetter nå for rundt 25 millioner.

Vi tror på at hyggelig kundeservice, tilgjengelig-
het, riktig pris og rask leveringstid er det våre
kunder setter pris på når dem handler hos oss.


Bilde av Miljøtårn sertifisering

UTD Reklameprodusenten er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift.

I papirproduksjon, folieproduksjon og trykkeri oppfyller vi strenge krav og har et sterkt fokus på å ivareta miljøet. Vi har også strenge krav mot våre grossister og handler hovedvekten av våre råvarer fra sertifiserte grossister.


Grønn Punkt Logo

UTD Reklameprodusenten tar ansvar

Medlemskap i Grønt Punkt Norge sikrer at emballasjen som vi setter på markedet blir samlet inn og gjenvunnet. Alle bedrifter som importerer eller produserer emballerte varer må være medlem av et godkjent returselskap.