UTD Reklameprodusenten øker.

UTD Reklameprodusenten er en totalleverandør av reklamemateriell med tilhørende tjenester som design, montering, prosjektledelse og digitale tjenester med sosiale medier og nettsider. Vi er kjent for høy presisjon, rask levering og kvalitet og påtar oss alt fra små daglige ordrer til større prosjekter og totalentrepriser innen skilting, dekor og trykksaker.

Ole Marthin Holthe ansettes som daglig leder.

Selskapet har hatt en eventyrlig vekst på salg av skilt, dekor, foliering og trykksaker de siste årene og har hele fire år som Gasellebedrift. For kort tid siden flyttet UTD Reklameprodusenten til oppgraderte lokaler på Hegdal og så fortsetter eventyret!

Jeg ser at vi trenger enda flere dyktige ansatte og selv ønsker jeg å fokusere enda mer på kundene våre. Både nye og gamle.
– Styreleder Jørgen Lysnes

Frem til mai 2018 har han fungert som daglig leder for selskapet og har sammen med Truls Bonnegolt virkelig tatt andeler i reklamemarkedet de siste årene, lokalt og nasjonalt.

Da vi hørte at Holthe var ledig tok vi raskt kontakt. Nå er vi svært stolte av å ha fått med Ole Martin på laget. Han tilfører oss akkurat de kvalitetene vi trenger for videre utvikling. Om kort tid fortsetter vi satsingen utenfor fylket og da blir han en viktig brikke som ny daglig leder.
– Sier Bonnegolt og Lysnes

Holthe er for mange kjent som folkevalgt i Larvik og tidligere leder av handelsstanden ved Larvik By AS. Den siste tiden har han også opparbeidet seg god erfaring fra bransjen og er forberedt på jobben som venter.

Jeg ser virkelig frem til å ha ansvaret dette medfører og gleder meg til å jobbe med denne fremoverlente gjengen. Det at virksomheten er Miljøfyrtårn viser litt hvordan de tenker og det vil jeg være med på. Vi har satt høye mål og sammen er jeg sikker på at vi vil kunne hjelpe enda flere med deres reklamebehov på en bærekraftig og trygg måte. Om det er skilt, dekor, foliering, trykksaker eller på nett så kan vi hjelpe dere. Det er spesielt spennende med satsingen på utsiden av fylket og det blir spennende å se reaksjonene når det blir offentlig om et par uke.
– Avslutter Ole Marthin Holthe.